Speciaal

<< Vorige


Topro Troja Classic


Artikelcode: PA814750Topro Troja Classic
De Topro is een design lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. Met 1 eenvoudige handbeweging vouw je de rollator in de breedte samen. Wanneer deze is opgevouwen kan de rollator zelfstandig staan en kan er eventueel ook nog mee worden gereden, bijvoorbeeld in bus, trein of vliegtuig. De rollator weegt 7,4 kilo en doordat deze makkelijk is op te vouwen en op te tillen ideaal om in de auto mee te nemen en mee te nemen op reis.
De rollator wordt standaard geleverd met een sterk polyester boodschappennetje en een comfortabele ventilerende zitting.

Er zijn 2 beschikbare modellen:
De Topro Troja: voor mensen tussen de 160 cm en 200 cm
De Topro Troja Small: voor mensen tussen de 135 en 165 cm (deze weegt 7,1 kilo)

Gegevens:
- lengte 65 cm
- breedte 61 cm
- hoogte zitje Troja Medium 62 cm, Small 54 cm
- hoogte handvaten Troja 75 tot 100 cm, Small 67 tot 86 cm
- afmetingen wanneer opgebouwen: H 80 cm (Small 75 cm), B 24 cm, L 66 cm
- maximaal gebruikersgewicht Troja 150 kg en de Small maximaal 125 kg.

Er zijn bij deze rollator diverse eventueel losse accessoires te bestellen zoals; een rugsteun, een dienblad, netje voor de zuurstoffles, onderarmschalen, stokhouder, infuushouder, lampje en een speciaal ontworpen paraplu met steun. Deze accessoires vindt u onder het hoofdstukje 'Mobiliteit-Diversen'.

Informeer bij uw zorgverzekeraar voor een (gedeeltelijke) vergoeding voor dit model rollator. U ontvangt van ons een gespecificeerde factuur welke u kunt indienen bij uw verzekeraar.

euro 299.00


Aantal