Speciaal

KlantreactiesHeeft u een reactie of foto van uw rollator dan kunt u deze doormailen naar info(at)krukkenexpert.nl


Reacties TRACK rollator

Dhr van Zahnen
Mevrouw Meloen, 
ik wil u bij deze hartelijk dank voor de goede uitleg en service en ik ben zeer tevreden met deze rollator. Hij neemt inderdaad zeer weinig ruimte in de kofferbak en als we van het voorjaar weer met de boot op pad gaan staat hij ook niet zo in de weg. Succes met uw onderneming.
Met vriendelijke groet,
Ronald van Zahnen

Anoniem
Goedemiddag, wij hebben vandaag de dubbel vouwbare rollator Track ontvangen en wij zijn daar zeer tevreden over. De doos werd bezorgd en ik vroeg mij af hoe daar ooit een rollator in kon passen. Het pakketje dat je overhoudt past perfect in de kofferbak van mijn kleine autootje en ik kan hem zonder problemen zelf optillen. Het in en uit elkaar klappen gaat zeer eenvoudig (zelfs voor een a-technisch iemand als ik). De rollator loopt en steunt ook prettig en het zitje met de rugsteun is ook comfortabel.

Kortom, ik kan deze rollator en jullie winkel van harte aanraden. Hartelijk dank voor de goede service en het beantwoorden van al mijn vragen! Reacties Topro Troja

Mevr Krassenburg
Wij hadden eigenlijk de Track rollator in gedachten voor onze moeder, omdat deze nog kleiner en compacter is voor haar om mee te nemen in de auto. Na een bezoek bij u op kantoor hebben wij toch gekozen voor de Troja omdat wij deze steviger en robuuster maar vooral makkelijk in gebruik vonden voor haar en zoals u al waarschuwde is het opvouwsysteem van de Track niet voor iedereen geschikt. Ze is meer dan tevreden met haar Troja rollator, hij is zeer wendbaar en ze kan hem makkelijk op tillen. Dit is niet te vergelijken met de oude rollator die ze had.

Hartelijk dank voor de goede uitleg, u heeft duidelijk kennis van zaken. Wij zullen zeker andere mensen naar u doorsturen. Ik wens u veel succes met uw zaak in de toekomst.

Mevr Hendriks
'Ik heb het een tijdje geprobeerd uit te stellen omdat ik op mijn leeftijd (52 jaar) liever niet met een rollator wilde lopen maar na enig aandringen van mijn dochter en zoon toch maar gaan kijken bij mevrouw Meloen in de showroom. Daar heb ik een aantal modellen uit kunnen proberen en de Troja stak er met kop en schouders boven uit. De wendbaarheid, hoe makkelijk deze opgeklapt kan worden en het gewicht zorgden ervoor dat ik voor deze koos en dan kon ik ook nog kiezen uit verschillende kleuren. Vervolgens heeft mijn fietsenmaker ook nog een handig rekje gemaakt waardoor de rollator achterop de fiets mee kan. Ideaal! Ik moest even een drempel over maar nu ga ik weer lekker er zelf op uit en hoef ik me niet altijd meer aan anderen vast te houden!

De heer en mevrouw Veringa uit Den Bosch
'Ik heb sinds een aantal jaren problemen met mijn hart en daardoor kreeg ik steeds meer moeite om de rollator van mijn vrouw in de auto te tillen. Op een gegeven moment lukte mij dat gewoon niet meer. Toen lazen we het artikel van Daniëlle in de Telegraaf en een dag later zijn we naar Harderwijk gegaan om deze lichte rollator uit te proberen. Ik kreeg hem zonder problemen in en uit de auto en hij is ook nog eens veel makkelijker op te klappen. We hebben hem toen gelijk besteld. Nu kunnen we weer veel makkelijker een dagje op stap met de auto, we zijn heel erg blij met de rollator.'

Dhr en Mevr Wiezeman
'Wij hebben beide een Topro rollator inmiddels. Mijn vrouw had 2 jaar terug al een Topro gekocht en nu moest er zelf helaas ook aan geloven. Omdat wij al zo tevreden waren over de rollator van mijn vrouw heb ik voor mezelf ook een Topro aangeschaft. Ze passen beide ook makkelijk in de kofferbak en omdat ze zo compact en licht zijn is het tillen ook geen probleem.
We hebben al meerdere producten aangeschaft bij Hulpplus en zijn altijd erg tevreden over de heldere communicatie en goede adviezen.


Reacties Topro Olympos

Dhr van Lanen
Ik wandel nog geregeld met de honden in het bos maar helaas gaat dat niet meer zonder rollator. Mijn keuze is op de Olympos gevallen vanwege de grote wielen, waardoor ik nog steeds door het bos kan wandelen. Daarnaast is het een stevig en stabiel model ook geschikt voor een grote man als ik ben. Ik ben zeer tevreden over deze rollator en zeker van de kwaliteit, niet voor niks dat de fabrikant 5 jaar garantie durft te geven!


Dhr Claude de Bakker
Mevrouw Meloen, mijn complimenten voor de goede raadgeving. Gezien mijn lengte en lichaamsbouw ben ik nu wel achter dat het model dat ik gedachte had voor mij te klein en fragiel was. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en heb al heel wat kilometers gemaakt met mijn rollator. 
Mocht ik ooit nog weer iets nodig hebben op het gebied van hulpmiddelen dan klopt ik zeker bij u aan.

Reacties Let's Go Out Rollator

Mevr Janssen
Ik wil u via deze weg laten weten dat ik zeer tevreden ben met de prettige communicatie en dankzij uw informatie hebben wij gekozen voor de Let's Go Out en het is inderdaad een erg mooie compacte rollator. Ik ben er erg blij mee (voor zover je blij kan zijn met een rollator uiteraard). Ik krijg veel positieve reacties en zal dan ook volop reclame voor u maken.

mevr van Someren
Ik heb de Let's Go Out rollator nu sinds een paar maanden en ik ben er zeer blij mee. Ik krijg dagelijks van mensen reacties dat ze de rollator zo charmant vinden. Het is een zeer mooie en lichte rollator met fijne grote wielen die lekker wendbaar zijn. Het is in mijn ogen wel een echte dames-rollator omdat hij voor mijn man bijvoorbeeld echt wat te klein en smal is. De vering is minimaal in de achterwielen maar het zorgt er in ieder geval voor dat de rollator niet zo rammelt op kleine keitjes en dergelijke.