Speciaal

<< Vorige - Volgende >>


Compacte lichtgewicht rollator TRACK - vernieuwd


Artikelcode: PO5050-3Compacte lichtgewicht rollator TRACK - vernieuwd
TRACK rollator -- NIEUW --

Dubbel opvouwbaar
De WheelzAhead TRACK> is niet alleen samen te vouwen, maar kun je het frame nog een keer inklappen! Hiermee is de TRACK> opgevouwen een heel klein pakketje. Makkelijk in elke auto of in de hoek van de gang. Zoals bij een aantal moderne rollators zijn de verticale zijden van de TRACK> samen te vouwen. Zo wordt de omvang van de rollator al een stuk kleiner, maar het is nog steeds niet makkelijk om de rollator mee te nemen of op te bergen. Het blijft onhandig. Bij de WheelzAhead TRACK> zijn naast het samenvoegen van de verticale delen ook de verticale delen nog op de horizontale delen te klappen. Nu is je rollator pas echt een handzaam pakketje. Samengevouwen zijn de scharnierende delen simpel vast te zetten en pak je de TRACK> met 1 hand op of zet hem overeind in de hoek.
Dat is gebruiksgemak!Nieuwe productkenmerken:
-zachtere wielen voor meer comfort
-de rugband is verstelbaar, afneembaar en nu voorzien van een zachte voering
-inclusief 3 tassen: een handig klein tasje aan de rugband, een afneembare draagtas en een open boodschappentas
-comfortabele zitting met voering
-praktische draagtas om de Track in mee te nemenUltra-lichtgewicht
De ijzersterke WheelzAhead TRACK> weegt slechts 6,1 Kg. Hiermee is de TRACK> een van de lichtste rollators op de markt! Door het gebruik van aluminium is de WheelzAhead TRACK> niet alleen erg sterk, maar ook ultra-lichtgewicht. Hierdoor laat de TRACK> zich makkelijk sturen en begeleid de TRACK> u bijna zonder dat u zich in hoeft te spannen. Begeleiding zonder inspanning!
Alle opties inclusief
U hoeft niet te kiezen of dure opties toe te voegen; alles zit standaard op de WheelzAhead TRACK>. Al die opties maken uw rollator al snel heel veel duurder. Sommige opties zijn zelfs noodzakelijk, u moet ze wel bestellen. Of het nu gaat om een rugband, wandelstokhouder, handige opbergtas of verlichting, het zit allemaal standaard op de TRACK>. Sommigen vinden de TRACK> daarmee ronduit goedkoop. Altijd voorzien van alle gemakken gaat u goed voorbereid op pad en zonder meerprijs! Dat is waar voor uw geld!


Technische specificaties TRACK>

          Lengte                  675 mm
          Totale breedte    640 mm
          Breedte tussen de handgrepen      500 mm
          Hoogte    805 – 935 mm
          
          Afmeting wanneer 1 maal opgevouwen             68 x 19 x 81 cm
          Afmeting         wanneer 2 maal opgevouwen         87 x 23 x 36 cm
       
                  
          Hoogte zitting           560 mm
          Breedte zitting           460 mm
          Diepte zitting               225 mm

          Compleet gewicht           6,1 Kg

U heeft 24 maanden garantie op zowel het frame als het kruisframe, geldend vanaf de datum van aankoop door de oorspronkelijke koper. Op materiaal- of fabricagefouten heeft u ook 24 maanden garantie.euro 289.95

Aantal